HTML

"Hétköznapi" napló

Az élet elvileg egyszerű: megtalálod a nagy Ő-t, megvalósítod az utódot, és boldogan élsz, amíg meg nem .... és mi van, ha az élet nem ezt hozza?

Friss topikok

  • Alfi: Gratulálok! (2012.01.25. 20:47) Lelkizés
  • North Face: Mi ez a csönd itten? Jövő hétvégin fut? (2010.08.29. 11:50) Egyedül
  • Zuzimama: Nagyon hanyagolsz minket. :) (2010.06.05. 08:01) Sűrítve
  • Zuzimama: így van Csilla, csak előre, töretlenül! :D:D:D (2010.05.03. 20:32) Új célok
  • billentblondie: Tudod Csillus vannak megkeseredett emberek. Akiknek már az arcukon is látszik az élet neheze. Csak... (2010.04.27. 08:33) Kevés vagyok

Linkblog

Barátok

Tocsi 2009.09.16. 20:47

Egyszer azt mondták nekem az az igaz barát, aki ott van az esküvődön és a gyereked születésén. Kiegészíteném: emellett az is, aki:

  • felajánlja saját pozícióját a cégnél, amennyiben téged rugnának ki,
  • erkölcsileg és anyagilag is támogat, ha baj van,
  • hívás nélkül kijön a telekre nő létére kétkezi munkával segíteni,
  • számontartja a számodra fontos időpontokat, és érdeklődik az eredményről,
  • felajánlja saját szabadidejét, hogy vigyázzon pl  a gyerekre, hogy Te futni tudj,

s mindemellett meghallgat, ha a mélyponton vagy ... talán ez a legfontosabb. Hogy ki tud beszélni magadból a feszültséget. Hogy valaki átöleljen és lenyugtasson. Hogy ott legyen neked.

S barátok kellenek. Nem sok, de nem is egy. Akikre tényleg mindig számíthatsz. Neked van iyen? Én azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam. Kb. 5 ember az életemet "végigtámogatja". Merthát nem vagyok egyszerű eset :) S remélem ők is úgy érzik, hogy én is tudok nekik segíteni, nemcsak kihasználom Őket.

A kedves pontszámom nem túl magas. Kemény nő vagyok. Talán túl kemény. De ugyanazok az érzések bennem is megvannak, mint másban, csak egyszerűen nem játszom meg magam. Talán nem kellene ennyire őszintének lenni. Egy jó diplomata többre viszi. De én mindig ilyen voltam. Ezért nem leszek soha igazgató :) Ne meg azért sem, mert nő vagyok :) Egy középkorú, nemsokára klimaxoló nő.

El kellene költözni a hegyekbe. Annyit gondolkodtam már ezen. Egy kis tábort fentartani gyerekeknek, vagy menedékházat. Itthagyni ezt az egészet. Vagy egy kis faluba ... Persze egy férfival:) Hisz mi értelme az egésznek szerelem nélkül? :)))

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr771387117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

North Face 2009.09.17. 21:14:44

...a hegyekbe? Ahhoz meg kéne "őket" ismerni! ..öö..jövő hétvége...? ;)
süti beállítások módosítása