HTML

"Hétköznapi" napló

Az élet elvileg egyszerű: megtalálod a nagy Ő-t, megvalósítod az utódot, és boldogan élsz, amíg meg nem .... és mi van, ha az élet nem ezt hozza?

Friss topikok

  • Alfi: Gratulálok! (2012.01.25. 20:47) Lelkizés
  • North Face: Mi ez a csönd itten? Jövő hétvégin fut? (2010.08.29. 11:50) Egyedül
  • Zuzimama: Nagyon hanyagolsz minket. :) (2010.06.05. 08:01) Sűrítve
  • Zuzimama: így van Csilla, csak előre, töretlenül! :D:D:D (2010.05.03. 20:32) Új célok
  • billentblondie: Tudod Csillus vannak megkeseredett emberek. Akiknek már az arcukon is látszik az élet neheze. Csak... (2010.04.27. 08:33) Kevés vagyok

Linkblog

Egy „szimpla” hétköznap este

Tocsi 2010.02.24. 13:15

 

Reggel orgazmussal kelni állítólag jó. Fizikailag biztos, de a lelkemnek annyira nem tett jót. Ez olyan ló nincs szamár is jó alapon ment. Szóval van egyéjszaka és egyéjszaka között is különbség. És ez a rosszabbik fajta volt. Nem érte meg. Főleg, hogy már este éreztem nem akarom. Amikor kaptam egy sms-t. De akkor már késő volt … Vagy sosem késő? Csak én csesztem el. Azt, hogy mennyire, reggel derült ki. Valaki más is eljött volna. Akivel sokkal több értelme lett volna. Akivel valami, ennél több is talán lehetett volna. Elcsesztem, de nagyon. Este még nem tudtam, hogy talán lehetett volna, hisz mindig az ellenkezőjét hangoztatta. Mindig azt mondják, hogy a női lélek bonyolult. De a férfié akkor extrabonyi.

Szóval most szomorú vagyok. Nagyon. Megbántottam magam és még valakit. És még nem is volt jó az este. Bakker, miért nem tudok én a seggemen maradni?

 

Tudom miért nem: egy nő nagyon jól elvan szex nélkül. Akár hónapokig is. De ha egyszer hozzászoktatják a jóhoz, akkor már több napot várni is kínszenvedés. Szóval emberi fajunk hímragadozói: ha egyszer valamit elkezdtek, akkor számoljatok a következményekkel is!!! Pedig nem is vagyok fehérmájú. Na, akkor mi lenne? Ahogy valaki mondta: vetésforgóban jönnének-mennének itt az alfahímek.

 

Most csak fáj. Nagyon fáj. Talán egy újabb lehetőséget mulasztottam el. Pedig csak egy egyszerű hétköznapi estének indult. Inkább jéghoki meccset kellett volna nézni, mint Marciék. :)

 

Amúgy gyönyörű idő van délben. Este és reggel esős, így esténként tunyul az egész család. Csináltam Hollandusoknak egy képet a reggeli hídról. Olyan köd lepte be a várost, amilyen az én hangulatom. Ma el is megyek szolizni, az hátha felvillanyoz. Meg biztos jól leéget. Mert fehér bőrű először mindig ég, oszt utána barnul.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr651786532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zuzimama 2010.02.24. 21:35:46

Nagyon szép családod van, köszi a fotókat!
A Belvárosi vagy a Bertalan? (Vagy a belvárosi a Bertalan? Ki emlékszik már erre anyám, pedig csak 2,5 éve költöztünk el onnan! De szomorú.)
süti beállítások módosítása