HTML

"Hétköznapi" napló

Az élet elvileg egyszerű: megtalálod a nagy Ő-t, megvalósítod az utódot, és boldogan élsz, amíg meg nem .... és mi van, ha az élet nem ezt hozza?

Friss topikok

  • Alfi: Gratulálok! (2012.01.25. 20:47) Lelkizés
  • North Face: Mi ez a csönd itten? Jövő hétvégin fut? (2010.08.29. 11:50) Egyedül
  • Zuzimama: Nagyon hanyagolsz minket. :) (2010.06.05. 08:01) Sűrítve
  • Zuzimama: így van Csilla, csak előre, töretlenül! :D:D:D (2010.05.03. 20:32) Új célok
  • billentblondie: Tudod Csillus vannak megkeseredett emberek. Akiknek már az arcukon is látszik az élet neheze. Csak... (2010.04.27. 08:33) Kevés vagyok

Linkblog

Új kategóriám

Tocsi 2010.01.21. 13:45

 

Új osztályom csupa nő. Szebbnél szebbek, fiatalok, szőkék, ahogy a vezér mondta „hosszúcombúak”. Fullra eszik magukat kalóriával (pizza, hamburger, lángos, stb.), és mégis hót vékonyak. S amikor szóba került, hogy én mennyi idős vagyok, akkor valamelyik megszólalt: „Miért, mi a baj? Olyan jól tartod magad.” Szóval bekerültem a jól-tartom-magam kategóriába. Ezután már csak a nem-nézek-ki-annyinak kategória jön. Ez minden nőnek kb. olyan rosszul esik, mint amikor először köszönnek csókolommal a fiatalabbak.
 
Szóval jól tartom magam. Nem érzem magam öregebbnek, mint a 26 éves lányok mellettem. Nem hiszem, hogy kevésbé lennék szórakoztató, hogy kevésbé lennék dekoratív, stb… Tény, hogy a testem már nem annyira feszes, és hogy van már egy gyerekem. De hogy csak ezektől kevesebbet érnék a piacon???? De a tapasztalat az, hogy a férfiaknak igenis számít. Ismerkedésnél nincs gond, egyszerűen a korom nem mondom meg. De utána, amikor megtudják, akkor vannak negatív fennhangok. Ewan. Öregszünk. És 3 hét múlva újra szülinapom van.
 
Tegnap sikerült gyerekkel 1 percig kézi meccset nézni. Ennyit engedélyezett nekem. Mivel vele akartam lenni, ezért nem vonultam át a másik tévéhez a meccs maradék 59 percére. Nézte-nézte a meccset, majd megkérdezte:
„Anya, ha nagy leszek, én is kézilabdázhatok, mert már tudok így is, meg így is, meg így is labdát dobni!?” Imádom…. És természetesen a válaszom az volt: „Persze, és kosárlabdázhatsz is mind Daddy, és focizhatsz is, mint Tati, és bármit csinálhatsz. A nyáron pedig Eszti nagybácsija megtanít Téged úszni…”
 
S a kutyáról pár kép. Aki esténként 1-kor imád házat védeni, és úgy kell visszakönyörögni a házba. Majd boldogan, tökig sarasan végigvonul a lakáson. Reggelre a sár mindenhol megszilárdul, én meg takaríthatok… Alig várom a nyarat, amikor napközben is véletlenül kintfelejtem, de most kint megfagyna.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr601690052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zuzimama 2010.01.22. 11:12:45

De drááága Szkácsi! :D Na látod ez a kert átka. :D Hiába örülsz, hogy csak kinyitod az ajtót és spuri, amit behoz kintről azt sokszor pucolni kell. Mindig irigylem a kutyátlan-degutlan (háziállattalan) ismerősem patyolat lakását-házát, mert nekem már soha nem lesz olyan, hiába suvickolok mindennap, mert szerelembe estem az állatokkal. :D
süti beállítások módosítása