HTML

"Hétköznapi" napló

Az élet elvileg egyszerű: megtalálod a nagy Ő-t, megvalósítod az utódot, és boldogan élsz, amíg meg nem .... és mi van, ha az élet nem ezt hozza?

Friss topikok

  • Alfi: Gratulálok! (2012.01.25. 20:47) Lelkizés
  • North Face: Mi ez a csönd itten? Jövő hétvégin fut? (2010.08.29. 11:50) Egyedül
  • Zuzimama: Nagyon hanyagolsz minket. :) (2010.06.05. 08:01) Sűrítve
  • Zuzimama: így van Csilla, csak előre, töretlenül! :D:D:D (2010.05.03. 20:32) Új célok
  • billentblondie: Tudod Csillus vannak megkeseredett emberek. Akiknek már az arcukon is látszik az élet neheze. Csak... (2010.04.27. 08:33) Kevés vagyok

Linkblog

Beltéri gondolatok

Tocsi 2010.01.04. 09:05

 

A spermák állítólag 48 óráig életképesek. Akkor most még mindig egy egész hadsereg fogócskázik bennem. Talán ezért teszik túl a nők magukat sokkal később, mint a férfiak. Mert nekik szó szerint egy „bennük maradó” élmény.  Na, jó, ideje aludni. Ennyi dvd-zés elég volt.
 
De mégis miért van az, hogy a nők minden pasiba egy kicsit belehalnak? Talán mi ezért nem vagyunk képesek csak szexre. No, megyek, haldoklom egy kicsit az ágyamban, hisz már este 11 van.
 
A horoszkópom idénre úgyis megmondta: csak tavasszal fogok találkozni vele, és nem is fogom komolyan venni. Fiatalabb lesz nálam, de nyáron rádöbbenek, hogy ez komoly. Akkor tavaszig ne is randizzak??? Uncsi 3 hónap lesz.
Kb. 18 éve azt is megjósolták nekem, hogy két férjem lesz, és két gyerekem. Az utóbbiból még hiányzik egy. S ha az előbbit nem szaporíthatom, akkor a Gábor Zsazsa díjat sem nyerem meg.
 
Végülis nem is akarom. Elég lenne 1, de az a TÁRS legyen. Olyasmi, mint aki tegnap elment. Nem kell a tökéletes, hanem az akivel jó nekem. Az egyedüllét rátelepszik az ember lelkére, és lassanként öli meg. Húha, mindjárt öngyilkos hajlamaim is felélénkülnek. Inkább aludjunk, s közben álmodozzunk. Hisz mi nők, ezt szeretjük. Én legalábbis nagyon. Álmodozni. De arra is rájöttem, hogy amiről álmodozok, az sosem valósul meg. No, itt a Gordiuszi-csomó. Akkor most miről álmodozzak??? Amit nem akarok, arról nem álmodozok, amit meg akarok és álmodozok, az nem valósul meg…
 
Anyám szerint hülye vagyok, mások egész életükben vágynak egy társra és egy gyerekre, s nekem már két férjem is volt, gyermek is kipipálva. Akkor most ne is vágyakozzak tovább? Bakker, tudom, hogy öregszem, hogy megjöttek a zsírpárnák a hátamon, hogy ráncosodik a szemem, hogy lötyög a karomon a bőr, de azért még nem vagyok ÖREG. Senior kategória vagyok, és kész. De miért az Ifjúsági kategóriások jönnek össze? :) A következő pasi talán még ovis lesz …

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr381644246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása