HTML

"Hétköznapi" napló

Az élet elvileg egyszerű: megtalálod a nagy Ő-t, megvalósítod az utódot, és boldogan élsz, amíg meg nem .... és mi van, ha az élet nem ezt hozza?

Friss topikok

  • Alfi: Gratulálok! (2012.01.25. 20:47) Lelkizés
  • North Face: Mi ez a csönd itten? Jövő hétvégin fut? (2010.08.29. 11:50) Egyedül
  • Zuzimama: Nagyon hanyagolsz minket. :) (2010.06.05. 08:01) Sűrítve
  • Zuzimama: így van Csilla, csak előre, töretlenül! :D:D:D (2010.05.03. 20:32) Új célok
  • billentblondie: Tudod Csillus vannak megkeseredett emberek. Akiknek már az arcukon is látszik az élet neheze. Csak... (2010.04.27. 08:33) Kevés vagyok

Linkblog

Télnyanya, Mr. Big és anya kusza gondolatai

Tocsi 2010.03.01. 12:20

 

Elég mozgalmas hétvégénk volt, nehéz lesz most tisztán leírni.
 
Tegnap elégettük Nate rosszaságát, anya társtalanságát, és Daddy betegségét. A télanyóra tűzve égettük el a Dóm téren. Mivel a tűzmesterek ezzel a telet is el akarták űzni, ezért felszólítottak minket, hogy vegyünk le egy ruhadarabot is. Nate-nek ezt úgy kommentálta, hogy most le kell pucérra vetkőznünk és körbetáncolni a máglyát. Jót röhögött. Ezután kifosztotta a pénztárcám egy kürtöskaláccsal, egy pereccel, stb… De estére úgy lefáradt, hogy csont nélkül elaludt.
Rám meg rám tört a magány. Főleg, hogy megnéztem egy kb. 3 órás romantikus filmet. Akit nem akartam, az felajánlkozott, akit viszont akartam, az nagyban húzta a szunyát. De azért sikerült felkeltenem.
 
A hangulatom viszont nem javult. Tök sz@r kedvem van. Ilyenkor ki kéne venni 1 hét szabit, kialudni magunkat, elmenni egy jakuzziba, és csak lustulni. Meg nagyokat sétálni kutyával, gyereket puszilgatni. Mivel este nem bírtam elaludni, így most meg hulla vagyok. Hosszú lesz ez a mai nap… S a nyakam is iszonyúan fáj. De nemtom mitől, ez nemcsak elalvás, de mást nem csináltam tegnap.
Amúgy is már szabira kellene mennem. Nem normális, hogy vasárnap este is még céges szituk röpködnek az agyamban. Egy hétvége már nem elég arra, hogy kikapcsolódjak. Majd áprilisban. Addig határidők vannak. Biztos ebben az is benne van, hogy holnap visszajön a tél. Utálom. Jó időt szeretnék, madárcsicsergést, nárciszillatot.
 
Pénteken nagyinál voltunk. 83 éves és pasizik! Állítólag még a tata előtt ismerte meg, és tata alatt is párszor (jó párszor) együtt ebédeltek, de sosem csalta meg a tatát. Madarász a nyugdíjas bácsi, és mama felhívta, hogy Ő venne egy madarat (persze nem kell neki, de jó indok). Most várjuk, hogy a bácsi mit lép. Az egész család szurkol Neki. Volt kire ütnöm.
S bebizonyosodott: mindenkinek van egy, nem megvalósult, de az életedet végigkísérő lehetősége. S lehet, hogy csak 83 éves korunkban lesz rá esélyünk továbblépni a lehetőség szintjéről. De szerintem meg kell próbálni. Hisz csak így tudhatjuk meg, hogy csak vágy volt, vagy tényleg Ő lehetett volna Mr. Big.
 

Amúgy kezdünk urbanizálódni. Mától kijön a busz az út végére. Nate ki is fejtette, hogy ez nem jó, mert a házig kéne, hogy jöjjön. Nem kisigényű a gyerek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr241799439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása