HTML

"Hétköznapi" napló

Az élet elvileg egyszerű: megtalálod a nagy Ő-t, megvalósítod az utódot, és boldogan élsz, amíg meg nem .... és mi van, ha az élet nem ezt hozza?

Friss topikok

  • Alfi: Gratulálok! (2012.01.25. 20:47) Lelkizés
  • North Face: Mi ez a csönd itten? Jövő hétvégin fut? (2010.08.29. 11:50) Egyedül
  • Zuzimama: Nagyon hanyagolsz minket. :) (2010.06.05. 08:01) Sűrítve
  • Zuzimama: így van Csilla, csak előre, töretlenül! :D:D:D (2010.05.03. 20:32) Új célok
  • billentblondie: Tudod Csillus vannak megkeseredett emberek. Akiknek már az arcukon is látszik az élet neheze. Csak... (2010.04.27. 08:33) Kevés vagyok

Linkblog

Al vödör kontra Mr. Szilveszter II.

Tocsi 2010.01.17. 10:51

 

A bulim jó volt. Nem sikerült táncosra, hanem beszélgetősre, de sikerült hajnal 2:45-ig beszélgetnünk. Rengeteg pia megmaradt, és mivel táncolhatnékom volt, és nem voltam fáradt, így én utána lementem a klubba. Hát persze, hogy kabátletevés után Al vödörbe botlottam, majd elmentem megkeresni a csajokat. Gyorsan megvoltak, és az első tánc alatt kiszúrtam egy srácot Tőlem 3 méterre. Mr. Szilveszter volt. Pedig aszonta, hogy évente csak kétszer jár városunkba. A csajokat rögtön lecseszetem, hogy nem szóltak, hogy itt van, majd véletlenül elmentem előtte, és közben köszöntem Neki. Ennyi. Gondolom, ha egy srác akar valamit, akkor megkeresett volna. Azon kívül, hogy miután elmentem megmutatta a haveroknak, hogy ez volt az a lány, nem jött utánam. S megint rohadtul fájt. Legszívesebben azt mondtam volna Neki, táncoljunk, töltsük együtt megint az éjszakát, hisz olyan szép volt, de tartottam magam. Kb. fél óra múlva le is léptek. Én meg kicsit kiakadva, kicsit spiccesen ott álltam. Még lőttem neki, egy sms-t, hogy „évente kétszer, mi?”, persze válasz nem érkezett. Majd mivel jó rocky-s számok jötte, és Al jól táncol, így egy nagyot táncoltunk, majd Csilluka természetesen ezt is hazahozta. És Al utána közölte, hogy van barátnője, és nem tud itt aludni, ezért hazamenne. Majd fél óra múlva telefon, hogy órája itt marad és visszajönne. Így 7:15-kor aludtam végre el. De 10-re már jött is egy srác a kocsijáért, amit tegnap buli végén itt maradt.
Szóval most itt vagyok, pakolok, és újra csak azon jár az agyam (miközben már 5 kókuszgolyót benyomtam): Mi a baj velem???? Hol vannak a nekem való pasik????

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr241678748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

North Face 2010.01.17. 20:30:08

Nem akarnék én belekotnyelesködni, de most, hogy kiderült, van égy csomó csillagcsavarhúzóm, a következő tippöt adnám: Olvassa vissza magát /csak eztet az ópuszt/ szépen lassan, tagolva, és rá fog jönni , hogy mit ront el állandó jelleggel! ;)
Egyébként péntök nyóc: Avatar azoknak, akik eddig lécsúsztak rúla.
süti beállítások módosítása