HTML

"Hétköznapi" napló

Az élet elvileg egyszerű: megtalálod a nagy Ő-t, megvalósítod az utódot, és boldogan élsz, amíg meg nem .... és mi van, ha az élet nem ezt hozza?

Friss topikok

  • Alfi: Gratulálok! (2012.01.25. 20:47) Lelkizés
  • North Face: Mi ez a csönd itten? Jövő hétvégin fut? (2010.08.29. 11:50) Egyedül
  • Zuzimama: Nagyon hanyagolsz minket. :) (2010.06.05. 08:01) Sűrítve
  • Zuzimama: így van Csilla, csak előre, töretlenül! :D:D:D (2010.05.03. 20:32) Új célok
  • billentblondie: Tudod Csillus vannak megkeseredett emberek. Akiknek már az arcukon is látszik az élet neheze. Csak... (2010.04.27. 08:33) Kevés vagyok

Linkblog

Pakolás

Tocsi 2010.01.09. 18:55

Csupán ennyi történt az utóbbi pár napban, de az mindnehol.  Acégnél két napig pakoltunk, majd költöztünk. Bár van erre szakosodott osztály, mégis az egyik beosztottammal cipeltük át az én cuccaimat (szekrény, asztal, stb...) mivel du. 3-ra még nem került rám sor, és 3:20-ig volt munkaidő, Nate pedig várt az oviban. Szóval leizzadva, de már van új állóhelyem. Azért csak álló, mert ahova mentem onnan csak csütörtökön költöznek. Kafa ... Azért ne panaszkodjunk, nem egyszerű 88 ember költözését megvalósítani. S mivel az új helyem nem külön iroda, így hazamentettem 3 növényt, és végre itthon is zöldben pompázunk. Amúgy nem bánom, hogy az osztállyal együtt kell ülnöm, mert van mit tanulnom, hétvégén is a szabályzatokat bújom.

Itthon viszont végre bekötötték a kábeltévét, és baráti segítséggel estére a tévét is összeraktuk mellé. Nate persze egyből Cartoon Network-öt nézett volna, gondoltam azt mondom neki, hogy itt nincs, erre 2 sec. múlva az outomatikus prgramkereső pont azt a csatornát hozta be neki ... Így jártam.

Semmi más nem történt. Főztem isteni ebédet, még desszert is volt. Nate müzlit evett. Hál istennek most egy csirkecombbal rohangál. Itthon is pakolás volt a soron. Sok cucc felkerült végre a padlásra, és mivel karácsonyfa újra eldölt, így az is lebontásra került.

Az apjával közöltem, hogy mostantól tartsa magát a láthatási időhöz, mert elegem van, hogy mindig az Ő órarendjéhez igazodjunk. Így a héten még nem vitte el. A nagy apai szeretet ... Jövő hétvége viszont apás, és nagyon jó lenne, ha el is vinné, mert kb. 15 kollegám jön lakásavatóra. Remélem jó lesz. Bugi még mindig lábban ...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr821659626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

North Face 2010.01.09. 22:02:00

VIGYÁZAT! Hazavitt egy shefflerát is, ami 20-30 MÉTER MAGASRA NŐ! Ha nem akarja látni, hogy a természet hogyan győzi le a háza tetőszerkezetét, sürgősen vigye vissza!
süti beállítások módosítása