HTML

"Hétköznapi" napló

Az élet elvileg egyszerű: megtalálod a nagy Ő-t, megvalósítod az utódot, és boldogan élsz, amíg meg nem .... és mi van, ha az élet nem ezt hozza?

Friss topikok

  • Alfi: Gratulálok! (2012.01.25. 20:47) Lelkizés
  • North Face: Mi ez a csönd itten? Jövő hétvégin fut? (2010.08.29. 11:50) Egyedül
  • Zuzimama: Nagyon hanyagolsz minket. :) (2010.06.05. 08:01) Sűrítve
  • Zuzimama: így van Csilla, csak előre, töretlenül! :D:D:D (2010.05.03. 20:32) Új célok
  • billentblondie: Tudod Csillus vannak megkeseredett emberek. Akiknek már az arcukon is látszik az élet neheze. Csak... (2010.04.27. 08:33) Kevés vagyok

Linkblog

A házias férfi

Tocsi 2009.09.29. 16:47

Hol található? Egyáltalán tényleg ilyen férfit akarunk? 

Amikor tegnap este hazaértünk 8-ra, elláttam a gyereket, lefürdettem, lefektettem, megsétáltattam a kutyát, kimostam, kiterigettem, közben azon gondolkodtam, vajon segít-e nekem magától? Nem tette... Mire mindennel végeztem, Ő már aludt az ágyban. Pedig jól esett volna. De nem fogom kérni. Soha egy férfit sem fogok kérni. És soha egy férfire sem fogok hullafáradtan mosolyogni este 11-kor. Inkább élem a saját világom.

Sosem felejtem el, amikor 10 éve egy kolleganőm azt mesélte, hogy mire Ő ugyanezt minden este végignyomja, és beroggyan az ágyba, a férje már alszik is 1-2 órát, és szexre kezdeményez.

Ilyenkor előjön a kérdés: férfi szeretnék inkább lenni, vagy csak egy házisa (bb) férfira vágyunk? Miért kell motiválnunk a férfiakat? Miért nem fogják fel maguktól? John is mindig azt mondta, hogy mondjam meg neki, meg hogy csináljak listát. Csinál a fene. Ők is ugyanúgy tudnak gondolkodni, mint mi. Az agytérfogatuk nagyobb, bár a relatív agytérfogatuk kisebb!

S közben eszembejutott, ahogy a barátnőm a múltkor a kocsiból próbálta megtanítani a párját mosni. Fél óráig tartott, de összejött. Mert a fiú felhívta MAGÁTÓL, hogy Ő most megtanulna mosni.

Lehet, hogy nekem nem is egy házias férfi kellene, hanem egy gazdag férfi, aki felvesz egy házvezetőnőt....

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr991415967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

North Face 2009.09.29. 19:45:30

Egy hete meska le szerette volna vinni a kutyát, mert látta, hogy Tocsi nagyon fáradt.
Emezen az az estén Meska lement sonkáért. Jelezte, hogy addig nem tud segíteni, amíg nem tudja, mi hol van. Szeretne egyszer csak ágyba hozni reggelit, de közölve lett, hogy a kakaó azy ágyban mindig kiloccsan. Errefel itten van ez a blog...meska bedurcázott./Talán ki lehet engesztelni/
süti beállítások módosítása