HTML

"Hétköznapi" napló

Az élet elvileg egyszerű: megtalálod a nagy Ő-t, megvalósítod az utódot, és boldogan élsz, amíg meg nem .... és mi van, ha az élet nem ezt hozza?

Friss topikok

  • Alfi: Gratulálok! (2012.01.25. 20:47) Lelkizés
  • North Face: Mi ez a csönd itten? Jövő hétvégin fut? (2010.08.29. 11:50) Egyedül
  • Zuzimama: Nagyon hanyagolsz minket. :) (2010.06.05. 08:01) Sűrítve
  • Zuzimama: így van Csilla, csak előre, töretlenül! :D:D:D (2010.05.03. 20:32) Új célok
  • billentblondie: Tudod Csillus vannak megkeseredett emberek. Akiknek már az arcukon is látszik az élet neheze. Csak... (2010.04.27. 08:33) Kevés vagyok

Linkblog

Fáradtan

Tocsi 2009.09.20. 20:11

 

A hétvége túl pörgősre sikeredett. Sokáig fog tartani, amíg kipihenem. De mikor is pihenném ki??? Talán jövő hétvégén ... Úgyhogy most kibontottam egy pohár likőrt, és elkezdek dolgozni. Lassan alkoholista leszek. Ez már a 2. üveg 1 hónapon belül... De most már értem mások miért isznak meg egy pohár bort egy nehéz nap után.
 
Egy gyerekmentesre tervezett gyerekes péntek estével indult. Szerencsémre anyára számíthatok , és a már kifizetett mozijegy legalább nem ment potyára. Oda még el tudtam jutni. A film nekem kicsit brutális volt, de imádok moziba menni. Főleg egy férfival. Imádom a fílinget, hogy ott ülnek mellettem, hogy átölelnek, hogy hozzábújhatok … Romantika hiányom van :)
 
Majd jött a szombat, ami egy káosz volt. 2-ig el kellett mindennel készülni, hogy elutazhassunk az esküvőre. Így gyerekkel a hátamon elintéztünk mindent. Igaz, hogy közben az ajándék díszcsomagolása a folyosón szétszakadt, a ruhámra a fiam kiöntötte a joghurtot (pont a mell részénél :(), a friss lábmanikűrömet a futócipő levitte, a csinicipő meg feltörte, a ruhám túl nagy lett, de időben elindultunk…
 
Az esküvő jó volt, de tényleg. Én már a vőlegény bevonulásakor elkezdtem pityeregni. Gyorsan abba is hagytam, mivel pont félórával előtte kérte el az ifjú pár az összes zsebkendőmet. A menyasszony az elvártaknak megfelelően gyönyörű volt, a vőlegény meg, ha nem facér lett volna, még rá is mozdultam volna. A zene nagyon bejött, én még táncoltam volna…. Nate aktív volt, de nem rossz, így 10-re már le is amortizált magát, és 11-kor haza kellett jönnünk. De a bugi még mindig a lábamban :)
 
Szóval éjfél után már haza is értünk, és bebújtam az ágyamba, de nem egyedül. Mostanában sok időt töltök vele. Jó vele. Kedves, szórakoztat, segít, … és jó az illataJ Csak azt kellene eldöntenem, hogy mit akarok. Akarok-e vele járni, vagy megmaradunk barátságnál??? Akarok ilyen gyorsan kapcsolatot?
Nem az új flörtök vonzanak, a múltam kísért. Nekem még minden nap szembejön …
 
Kész vagyok egy újra? Amíg John minden nap szórakoztat és Jenci is még nagyon bennem van? Csupán csak véletlen az, hogy minden nap jeleket látok, ami hozzá kapcsolódik? Csak látni akarom a jeleket? Mikor vagyunk túl egy kapcsolaton? Hogyan lehet ezeket könnyen lezárni?
 
M.-nek: sajnálom, ha megbántottalak. Én is abban hiszek, hogy egy kapcsolathoz 2 ember kell, főleg, ha ilyen sokáig működik. Viszont én születésemkor egy női nem jelzőt kaptam. Én ezt az oldalt ismerem, ahol Swell is van. És Te Istennőnek tituláltad 9 év múlva. Ezt én egy férfinél sem értem még el, Nálam minden férfi beleun pár év múlva. Hát ez a titok érdekel …

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr771395335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

North Face 2009.09.21. 15:52:07

Pár év az kettő? Tök jó, mer akkor lenne még talán kb. 712 mosolygós napom... és az meg kb. annyi kakaó lenne , és kb. 510 ripsz/ropsz palacsinta. Szédítő távlatok! /főleg a kakaó, de hogy miért ez csak legyen egy titok! ;) /
süti beállítások módosítása