HTML

"Hétköznapi" napló

Az élet elvileg egyszerű: megtalálod a nagy Ő-t, megvalósítod az utódot, és boldogan élsz, amíg meg nem .... és mi van, ha az élet nem ezt hozza?

Friss topikok

  • Alfi: Gratulálok! (2012.01.25. 20:47) Lelkizés
  • North Face: Mi ez a csönd itten? Jövő hétvégin fut? (2010.08.29. 11:50) Egyedül
  • Zuzimama: Nagyon hanyagolsz minket. :) (2010.06.05. 08:01) Sűrítve
  • Zuzimama: így van Csilla, csak előre, töretlenül! :D:D:D (2010.05.03. 20:32) Új célok
  • billentblondie: Tudod Csillus vannak megkeseredett emberek. Akiknek már az arcukon is látszik az élet neheze. Csak... (2010.04.27. 08:33) Kevés vagyok

Linkblog

Homecinema

Tocsi 2009.09.09. 12:42

Tegnap este valami olyat csináltam, amit már nagyon régen: FILMET NÉZTEM.  Mivel éjszakáim az utóbbi pár évben elvesztek a gyerekfektetés, a munka és chattelés között, így egy könyv elolvasásának, vagy egy film megnézésének lehetősége fényévekre volt tőlem. De tegnap olyan rossz kedvem volt, és mivel gyerekmentes estém volt, ezért áthívtam egy kollega-haveromat ( kollega, mert én is tanítok, haver: mert nem ismerjük még annyira egymást, hogy barát legyen :))), hogy az általa oly kedvelt filmet nézzük meg együtt. A nagy berugás egy bögre tejben és két pohár tojáslikőrben ki is teljesedett, viszont elég volt ahhoz, hogy szexuálisan beindítson, és majdnem leteperjem. De Ő legalább nem volt kiskorú... Viszont ottaludt nálam, és olyan jó volt újra egy férfi ölelésében aludni. Mielőtt a hatalmas olvasótáborom beszólna: NEM FEKÜDTÜNK LE.

Közben délután Andris is előkerült 3 hét totál csönd után. Azt írja rossz volt a mobilja, és a nethez sem fért hozzá. Akkor én meg Hófehérke vagyok!!! Utálom amikor a pasik hazudoznak.De azt is írta: " Jó csaj vagy, tedd magasabbra a mércét!!!!!!!". Milyen mércét basszus? Amikor már annak is örülni fogok, ha találok egy facér pasit???Aki esténként átölel, és megnyugtat, hogy minden jó lesz ...NA, most inkább befejezem, mert mindjárt elbőgöm magam a nagy önsajnálattól.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr341370817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

North Face 2009.09.11. 18:24:45

A hatalmas olvasótábor több tagja nevében....DE MÉR NEM?
süti beállítások módosítása