HTML

"Hétköznapi" napló

Az élet elvileg egyszerű: megtalálod a nagy Ő-t, megvalósítod az utódot, és boldogan élsz, amíg meg nem .... és mi van, ha az élet nem ezt hozza?

Friss topikok

  • Alfi: Gratulálok! (2012.01.25. 20:47) Lelkizés
  • North Face: Mi ez a csönd itten? Jövő hétvégin fut? (2010.08.29. 11:50) Egyedül
  • Zuzimama: Nagyon hanyagolsz minket. :) (2010.06.05. 08:01) Sűrítve
  • Zuzimama: így van Csilla, csak előre, töretlenül! :D:D:D (2010.05.03. 20:32) Új célok
  • billentblondie: Tudod Csillus vannak megkeseredett emberek. Akiknek már az arcukon is látszik az élet neheze. Csak... (2010.04.27. 08:33) Kevés vagyok

Linkblog

Gyerekdöfés

Tocsi 2009.09.23. 20:28

Belémdöfte a kést a saját vérem.. Majd jól meg is forgatta a szívemben... Csak kapkodtam levegő után, pedig még csak 4 éves. A kis ártatlan angyal :)

Történt állunk édesanyukáméknál, aki mellettem áll, mire gyerek megszólal, amivel tör belém:

" Anya, ma ne aludjon Nálad senki, jó?"

Édesanyám rámnéz, én elfordulva levegőért kapkodom. Gyermek nem kegyelmez, megforgatja a kést:

"Én nem szeretem, amikor Misi bácsi és a kutyája nálunk alszik."

Én meghaltam ... gyereket és kutyát kocsiba be, magyarázkodást elhalasztva :)

Hazaérvén belemászok egy jó forró kád vízbe. Nagyon rég tettem ezt meg, pedig imádom, de sajna a bojlerünk béna. Szóval ülök a forró vízben, ilyenkor minden G pontom feléled, és felhívom Misit, aki pár perc után meg is kérdezi, hogy mit csinálok. Gondoltam ne maradjon homályban és felvilágosítottam, hogy épp simgatom magam. Erre LETETTE A TELEFONT. Hát milyen férfi az ilyen???? Ki is akadtam rendesen, és elküldtem a homo.hu oldalra, hogy tesztelje magát :)

Amúgy más izgalom nem történt. Talán annyi, hogy az én meseházacskám nem mindekinek olyan szívügye, mint az enyém. Az ott dolgozó segédmunkás tanulók pl. különböző barlangrajzokkal és "lenyeli" feliratokkal látták el a házat kívülről. Egyenlőre még csak jót röhögtem rajta, de ha a nemesvakolat nem fogja eltakarni, akkor behúzok nekik.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr811402714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

North Face 2009.09.23. 21:04:26

A kést egy 4 éves gyermek abba márthatja, aki ezt engedi.
Misi a nőket nem elektronikus/digitális/3G/- úton kedveli, hanem élőben /tudja, hogy ezzel már '92-ben kiment a divatból!/
Olvasóink nevében izgatottan várjuk a folytatást: Mi derült ki másnap este? Ki ez a Misi? Homo? Pedo? Afro? Kapa? Pepe? Netán maga a dzsórdzsklúni?
süti beállítások módosítása